nu live

  olympische tijdrit

  nu live

  1. 10 uur 18. Jarno De Smedt in actie. Het moment is aangebroken voor boogschutter Jarno De Smedt. Hij neemt het in de eerste ronde van de kwalificaties op tegen de Japanner Kawata. Kan hij verrassen? Volg het nu op livestream 1. .
  2. 10 uur 15. Overzicht livestreams. Op  livestream 1 kunnen jullie nog een hele voormiddag het boogschieten volgen. Op  livestream 2 zijn we na het kajak overgeschakeld naar de halve finales van het 3x3-basketbal, met om 11.40 uur de match van de Belgen tegen Letland. Op  livestream 3 begeven we ons op de tatami voor de ontknoping van het judo in de klasses tot -70 kg (v) en -90 kg (m). Op  livestream 4 nemen we het signaal van Eén over, waar je straks onder meer de finale van het Rugby Sevens kunt volgen, tussen Fiji en Nieuw-Zeeland. .
  3. 10 uur 06. Goud voor oppermachtige Roglic, geen medaille voor de Belgen. De tijdrit is een ontgoocheling geworden voor de Belgen. Wout van Aert had niet zijn superdag van de wegrit en eindigt pas als 6e. Primoz Roglic, die na een val uit de Tour stapte, was oppermachtig en won met een minuut voorsprong op Tom Dumoulin en Rohan Dennis. Ook andere favoriet Filippo Ganna stelde met een 5e plaats teleur. .
  4. 10 uur . De Coster uitgeschakeld. Kajakker Gabriel De Coster is 22e geëindigd in de kwalificaties van de slalom, wat voor de jongste deelnemer van het pak (20 jaar) niet volstond om zich te plaatsen voor de halve finales. Lees er hieronder meer over. .
  5. 09 uur 50. Medaille lijkt weg voor Van Aert. Van Aert komt in de 2e ronde de man met de hamer tegen en geeft nu al meer dan een minuut toe op Roglic. Een medaille lijkt stilaan uit zijn handen te glippen. .

  olympische spelen

  Belgen in actie

  Hoofdpunten