Ga naar de inhoud

50.000 fluitjes voor Romelu Lukaku: Rode Duivel wacht oorverdovend fluitconcert bij terugkeer in Milaan

Supportersclub CN69 is vastberaden om Romelu Lukaku te trakteren op een striemend fluitconcert.

De Serie A-wedstrijd tussen Inter en Roma staat pas eind oktober op de agenda, maar de tifosi van Inter bereiden zich nu al voor op de terugkeer van hun gevallen held. Met een opmerkelijke actie willen de Milanese Ultra's voor een ongenadig fluitconcert zorgen in het Giuseppe Meazza-stadion.

Een gewaarschuwd man is er twee waard. Romelu Lukaku neemt op 29 oktober maar beter oordoppen mee naar Milaan, want er wacht de Rode Duivel een hels onthaal door de Inter-tifosi.

 

Die zijn nog niet vergeten hoe hun voormalige chouchou de voorbije zomer na een lange transfersoap vertrok bij Inter. Supportersclub CN69 haalt alles uit de kast om Lukaku op 29 oktober het leven zuur te maken.

 

Voor het duel met Roma zal CN69 50.000 fluitjes uitdelen in de tribunes. Onze landgenoot mag dus een onophoudelijk fluitconcert verwachten in Giuseppe Meazza.

Om een kampioen te zijn, heb je een man nodig die weet wat het betekent om een gegeven woord te respecteren.

supportersclub CN69

"De dag van de meest ongewenste terugkeer komt dichterbij. 29 oktober is een datum die we met rood omcirkeld hebben. Die dag zullen we onze afkeer uiten voor iemand die ons op de meest onwaardige manier de rug heeft toegekeerd", klinkt het in een mededeling van de supportersclub.

 

"Een personage dat laten zien heeft dat hij een klein mannetje is, want om een kampioen te zijn, heb je een man nodig die weet wat het betekent om een gegeven woord te respecteren."

 

"Voor de match tegen Roma zullen we 50.000 fluitjes uitdelen om te gebruiken bij elke baltoets van hij die ons truitje verraden heeft. Laten we met zijn allen tonen hoe iemand behandeld hoort te worden die getoond heeft dat hij onze kleuren onwaardig is."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.