Ga naar de inhoud

Wim Van Hove (CEO Westerlo) vervangt sterke man Union in Raad van Bestuur Pro League

Wim Van Hove.

Wim Van Hove, de CEO van Westerlo, is tijdens de Algemene Vergadering van de Pro League verkozen om toe te treden tot de Raad van Bestuur. Hij neemt de vrijgekomen plek van Union-CEO Philippe Bormans in.

Van Hove stelde zich samen met Alexander Vantyghem, de CEO van Cercle Brugge, kandidaat om het vrijgekomen mandaat van Philippe Bormans, de CEO van Union, over te nemen. De sterke man van Westerlo kreeg de voorkeur van de stemgerechtigden.   

 

Philippe Bormans koos er in juni voor te stoppen als bestuurslid van de Pro League. Hij vond dat hij als vertegenwoordiger van de kleine 1A-clubs moeilijk kon wegen op het debat.   

 

De Raad van Bestuur bestaat naast Van Hove nog uit Isabelle Mazzara (onafhankelijk), Bart De Smet (onafhankelijk), Wouter Vandenhaute (Anderlecht), Sven Jacques (Antwerp) en Harm Van Veldhoven (Lommel).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.