Ga naar de inhoud

Emotionele Jack Grealish bedankt Pep Guardiola: "Hij is een genie en bleef in mij geloven"

Jack Grealish wist met zijn vreugde geen blijf na de CL-triomf van City.

Een finale voor de geschiedenisboeken werd het in Istanbul niet, maar Manchester City kan zichzelf toch eindelijk Champions League-winnaar noemen. Jack Grealish speelde geen hoofdrol in de finale, toch was ook hij door het dolle heen na de triomf van City.

Nog voor hij zijn handen rond de CL-trofee kon slaan, brak Jack Grealish in tranen uit bij de Britse rechtenhouder. "Hier heb ik mijn hele leven keihard voor gewerkt", klonk het stamelend.

 

"Ik ben gewoon zo gelukkig. Toch speelde ik een vreselijke wedstrijd, maar het kan me niet schelen. De Treble pakken met deze groep mensen, is heel speciaal. Dit betekent zoveel voor mij en mijn familie, die altijd in mij is blijven geloven."

 

Grealish richtte zich dan tot zijn manager Pep Guardiola, die hij uitdrukkelijk bedankte. "Hij is een genie, die dit voor mij mogelijk gemaakt heeft. Vorig jaar speelde ik heel slecht, maar hij bleef toch in mij geloven. Nu heeft hij me een platform gegeven om het beste uit mezelf te halen."

Ik speelde een vreselijke wedstrijd, maar het kan me niet schelen.

Jack Grealish
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.