Ga naar de inhoud

Spanje in de ban van parkingruzie: "Valverde sloeg Baena in het gezicht"

 zo 9 april 2023 10:45
Federico Valverde (l) en Alex Baena (r).

Hoewel Real Madrid zaterdag een verrassende thuisnederlaag (2-3) leed tegen Villarreal, is het toch een extrasportief incident dat de Spaanse kranten vandaag vult. Real-middenvelder Federico Valverde zou na het laatste fluitsignaal namelijk een slag hebben uitgedeeld aan Villarreal-verdediger Alex Baena.

In een vermakelijke wedstrijd met vijf doelpunten en een pak stevige duels bleven de supporters in Bernabeu gisteren allesbehalve op hun honger zitten. Toch vond het meest opvallende moment pas na de partij plaats.

Op de parking waar beide teams opnieuw op hun bus stappen, kregen Federico Valverde en Alex Baena het volgens verschillende bronnen aan de stok. De Uruguayaan zou daarbij ook een slag hebben uitgedeeld aan de linksachter.

De reden? Tijdens een eerdere confrontatie tussen beide teams in januari zou Baena al een wansmakelijke opmerking gemaakt hebben aan het adres van de middenvelder. 

"Huil maar nu je zoon niet geboren zal worden", verwees de de verdediger toen naar de zwangere vrouw van Valverde die op dat moment hun kind dreigde te verliezen door problemen tijdens de zwangerschap. Iets wat uiteindelijk gelukkig niet gebeurde.

Villarreal overweegt nu om aangifte te doen bij de politie. Inmiddels bevestigde Baena op Twitter dat hij slachtoffer was geworden van agressie. De beschuldigingen aan zijn adres ontkent hij dan weer met klem.

To be continued...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: