Ga naar de inhoud

Moddergevecht tussen Piqué en Shakira blijft duren: na deal met Casio rijdt voetballer nu in Twingo

De openlijke vechtscheiding tussen Shakira en Gerard Piqué blijft maar duren. Eerst maakte de zangeres een wraaklied over de ex-voetballer, die de voorbije dagen reageerde door de songteksten in de praktijk om te zetten.

De Colombiaanse zangeres Shakira heeft sinds donderdag een nieuwe single: "BZRP music session #53". Daarin zingt Shakira openlijk over de relatiebreuk met haar ex Gerard Piqué. 

 

Het stel was 11 jaar samen, maar de relatie eindigde toen Shakira het overspel van Gerard Piqué ontdekte. Reden genoeg voor de zangeres om de ex-voetballer eens flink aan te pakken.

 

Enkele flarden uit de tekst: "Liefde en haat is maar een stap van elkaar verwijderd", "Ik wens je het beste met mijn zogezegde vervanging" en "Je zegt dat je een kampioen bent. En toen ik je nodig had, was je op je slechtste". 

Verder zingt Shakira: ‘Ik ben er twee waard van 22 (de leeftijd van de nieuwe vriendin van Piqué, red.). Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo. Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio."

Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio

Shakira

Die laatste zinnetjes heeft ook Piqué opgevangen.

 

En schijnbaar tilt de voormalig wereldkampioen er niet te zwaar aan. Meer zelfs: Piqué sloot naar verluidt een sponsorcontract af met het horlogemerk voor zijn gloednieuwe voetbalformat "Kings League".

In een video duikt hij op met een uurwerk van het merk om zijn pols. "Dit is een horloge voor het leven", proestte Piqué het uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een dag later ging Pique nog een stapje verder. De ondernemer arriveerde namelijk bij een wedstrijd voor zijn Kings League in... een Renault Twingo.


Wordt nog vervolgd?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.