Ga naar de inhoud

Warmste Match is nu al goed voor primeur in Super League, sneuvelt ook algemeen record?

De Warmste Match tussen de vrouwen van OH Leuven en Club Brugge zal zaterdagavond voor een toeschouwersrecord zorgen in de Women's Super League. Met al meer dan 2.500 verkochte tickets zal Den Dreef al aardig gevuld zijn, maar de Leuvense vrouwen hopen nog op meer.

De Warmste Week vlamt dit jaar tegen kansarmoede. En daar wil OH Leuven mee zijn schouders onderzetten. De laatste competitiematch van het jaar van de vrouwenploeg wordt daarom omgedoopt tot Warmste Match.

 

De Leuvense vrouwen wilden het toeschouwersrecord in de Women's Super League verbeteren en dat lijkt hen ook te gaan lukken. Op dit moment zijn er voor de wedstrijd al meer dan 2.500 tickets verkocht, ruim meer dan het record dat tot nog toe op 1.200 toeschouwers staat.

 

OHL hoopt stiekem ook beter te doen dan het record van de Red Flames, die al een keer 6.500 fans naar het stadion lokten. "In ons stadion kan 10.000 man,  dus we gaan voor het hoogste", zei OHL-speelster Sari Kees eerder al.

 

De wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge vindt zaterdagavond plaats. Tickets zijn nog steeds te koop en kosten amper 2 euro. De opbrengst van de Warmste Match gaat integraal naar het goede doel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.