Ga naar de inhoud

Wat een beeld! Alle camera's gericht op bankzitter Ronaldo tijdens het volkslied

 wo 7 december 2022 10:57

Wat een gekkenhuis aan de Portugese bank voor de wedstrijd tegen Zwitserland. Zelfs als hij niet speelt, krijgt Cristiano Ronaldo meer aandacht dan zijn Portugese ploegmaats samen. Dat werd perfect in beeld gebracht voor de wedstrijd. Na de match bleef bondscoach Santos kort over de toekomst van CR7 op dit WK.

Terwijl het Portugese volkslied weerklonk voor de aftrap tegen Zwitserland in het Lusail Stadion, stond de overgrote meerderheid van de aanwezige fotografen met zijn rug naar de 11 spelers op het veld. 

 

Bijna alle lenzen stonden gericht op de bank. Daar hoopten ze een glimp op te vangen van de reactie van Cristiano Ronaldo, die tevreden moest zijn met een bijrol.

 

Zoveel aandacht zal het ego van Ronaldo voor de match een beetje gestreeld hebben. Zijn vriendin - Georgina Rodriguez - legde het moment in elk geval vast voor het familie-album.

Bondscoach Santos: "Ronaldo weet dat hij belangrijk is"

Ook al waren andere spelers de helden op het veld, Cristiano Ronaldo bleef ook na de match in het middelpunt van de aandacht staan. 

 

Op de persconferentie wou iedereen van bondscoach Fernando Santos weten hoe hij zal omgaan met Ronaldo in de volgende wedstrijd?

 

"Ik heb een zeer nauwe band met hem. Maar we zijn coach en speler", bleef Santos kort. "Ik heb hem gezegd dat hij een heel belangrijke speler is, dat weet hij."

 

"We kennen elkaar sinds hij 19 jaar is. Cristiano en ik weten dat teams veranderen. Het is niets persoonlijk. Het draait wat nodig is tijdens een match."

 

Ronaldo liet zelf pas na middernacht van zich horen op Instagram. 

 

"Ongelooflijke dag voor Portugal, met een historisch resultaat. Prachtige vertoning van een team vol talent en jonge spelers. De droom leeft! Tot het einde! Go Portugal!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.