Ga naar de inhoud

Tientallen rondjes in Kasterlee: Mathieu van der Poel haalt zijn crossfiets van stal. Is hij er volgende week bij?

Terwijl Vanthourenhout, Pidcock, Sweeck en co. in Overijse door de modder ploeterden heeft Mathieu van der Poel zijn eerste crosstraining afgewerkt in de bossen bij hem in de buurt. Wanneer hij precies in het veld opduikt voor een wedstrijd is nog niet duidelijk.

Van der Poel begint normaal gezien volgende week zondag in Hulst aan zijn veldritwinter. Het programma van de Nederlandse alleskunner werd nog niet bekendgemaakt door Alpecin-Deceuninck, maar de organisatie van de WB-cross in Zeeland liet verstaan dat Van der Poel er zou starten. 

 

Vandaag ging de viervoudige wereldkampioen pas een eerste keer trainen op zijn veldritfiets. Hij deed dat samen met zijn broer David van der Poel in Kasterlee, waar ze tientallen rondjes afwerkten op hun crossfiets.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.