Ga naar de inhoud

Reserveverdediger Jason Denayer is in Koeweit en traint mee bij Rode Duivels

Jason Denayer (archief).

Roberto Martinez had in zijn selectie van 26 WK-gangers geen plaats voor Jason Denayer. De verdediger is dan ook een opvallende aanwezige op het korte trainingskamp van de Duivels in Koeweit. Denayer staat op de reservelijst en houdt zich als 27e man dus paraat. "Hij traint mee voor het geval dat", klinkt het bij de voetbalbond.

De bondscoach maakte zijn meest opvallende WK-keuzes in de defensie. Daar was er geen plaats voor Dedrick Boyata en Jason Denayer. Maar die laatste werd nu toch gespot in Koeweit, als 27e man.

 

Denayer speelt bij Shabab Al Ahli in Dubai en de trip naar Koeweit was voor hem dus niet onoverkomelijk.

 

Of hij ook daadwerkelijk met de groep zal meetrainen, wou de KBVB eerst nog niet bevestigen, maar op de dagelijkse persconferentie bekende de bond toch kleur. "Hij traint mee voor het geval dat", klonk het.

 

Als er iemand uitvalt, staat hij dus klaar om meteen mee op het vliegtuig naar Qatar te stappen. In de defensie zijn er op dit moment alleen vraagtekens rond Jan Vertonghen. De Anderlecht-verdediger traint voorlopig apart.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.