Ga naar de inhoud

Hij kan het nog altijd! Thomas Vermaelen schakelt veldbestormer uit met stevige tackle

De eerste training van de Rode Duivels in Koeweit werd even opgeschrikt door een lokale veldbestormer, gehuld in een shirt van Kevin De Bruyne. Handig slalomde hij over het veld tot een vastberaden Thomas Vermaelen, tegenwoordig assistent, hem te grazen nam.

De Belgische voetbalsterren zijn populair in het Midden-Oosten, zeker die uit de Premier League. Een lokale fan van Manchester City kon aan de verleiding niet weerstaan om dichter bij zijn grote idool Kevin De Bruyne te komen.

 

Gehuld in een shirtje van de Rode Duivels met het nummer 7 zag de man de kans om het veld op te stormen tijdens de training van de Belgen.

In eerste instantie kon hij iedereen ontwijken, maar "The Verminator" Vermaelen schakelde de streaker zoals in zijn beste jaren uit met een vastberaden tackle en klem. In de achtergrond zagen we Leandro Trossard geamuseerd toekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.