Ga naar de inhoud

Pure liefde voor het voetbal: Jackie en Liliane zijn 7 op 7 in de weer voor Vigor Wuitens Hamme

Niels Destadsbader gaat tijdens het WK voetbal voor FC Wéldoeners op zoek naar de ontelbare vrijwilligers die week in week uit in de weer zijn voor hun club. Zijn eerste tussenstop is Hamme, waar hij Jackie en Liliane in de kijker zet en verrast met een bloemetje. Linde Merckpoel registreert alles met haar vlogcamera.

Jackie en Liliane zijn zeven dagen op zeven in de weer voor hun favoriete club, Vigor Wuitens Hamme. Terwijl hij de kleedkamers poetst, wast zijn echtgenote de uitrustingen van de honderden spelers van de club.

Linde Merckpoel verrast het koppel in ‘hun habitat’: in de catacomben onder het stadion.

Bekijk alle aflevering op VRT MAX

FC Wéldoeners

Jackie en Liliane zijn zeven dagen op zeven in de weer voor hun favoriete club, Vigor Wuitens Hamme. Terwijl hij de kleedkamers poetst, wast zijn echtgenote de uitrustingen van de honderden spelers van de club. Linde verrast het koppel in ‘hun habitat’: in de catacomben onder het stadion.
ma 14 november 2022 6 min