Ga naar de inhoud

Geen Carrasco bij Atlético: Rode Duivel kampt met "spiercontractuur", ook Morata out

Elke blessure zo dicht bij de start van het WK komt ongelegen. Vraag dat maar aan Yannick Carrasco. Zijn club Atlético Madrid maakte vandaag bekend dat de Rode Duivel niet in de selectie zit voor het bekerduel van morgen. De winger zou "een spiercontractuur" overgehouden hebben aan zijn laatste wedstrijd. Ook Alvaro Morata is out met een "lichte spierblessure".

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Atlético Madrid sluit morgen het eerste deel van de competitie af met een bekerduel tegen het bescheiden Almazán. Het kan daarvoor niet rekenen op Yannick Carrasco.

 

De Spaanse ploeg maakte vandaag bekend dat de Rode Duivel kampt met een "contractuur", een plaatselijke verkramping in de spier. Een blessure die niet te boek staat als een zware, maar eerder een lichte spierblessure. Uit voorzorg wordt Carrasco dus niet opgenomen in de selectie van morgen.

 

En dit acht dagen voor de start van het WK. Ideaal is het allerminst.

 

Carrasco is trouwens niet de enige die een blessure heeft overgehouden aan de voorbije wedstrijd tegen Mallorca. Ook Alvaro Morata verscheen niet op het trainingsveld vandaag. 

 

De club maakte reeds bekend dat ook hij met een "lichte spierblessure" kampt. De diepe spits van Atlético is eveneens de nummer 9 van de Spaanse nationale ploeg en speelt een cruciale rol in de aanvalslinie van Luis Enrique, die weinig rechtstreekse vervangers heeft opgenomen in zijn selectie.