Ga naar de inhoud

OHL en Anderlecht blijven ongeslagen leiders na zeges tegen Genk en Gent

OHL en Anderlecht hebben geen steek laten vallen in hun toppers in de Super League. Leuven had met een dubbele voorsprong genoeg marge om Genk af te houden. Anderlecht haalde uit op het veld van Gent. Beide ploegen blijven gedeeld aan de leiding met het maximum van de punten.

Tweeklapper van Detruyer beslist wedstrijd

Al na 2 minuten zette Marie Detruyer OHL op rozen. Met haar tweede van de wedstrijd zorgde ze voor een comfortabele marge, al werd het wel spannend toen Martin nog voor het uur de aansluitingstreffer maakte.

 

OHL hield stand en mag zo een negende overwinning bijschrijven. Het blijft samen met Anderlecht ongeslagen op kop van het klassement.

Anderlecht haalt uit tegen Gent

Een uur lang kon Gent alles nog belopen, maar toen plooide het toch.

 

Jacobs opende met een raket de score. Nog geen twee minuten later had Wijnants de 0-2 al tegen het net geprikt voor Anderlecht. In het slot van de wedstrijd had paars-wit geen medelijden met zijn tegenstander: Tison en De Keijzer dikten de score nog aan tot een vlotte 0-4 zege.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Doelpuntenkermis in Brugge

Een scorebord dat meer zegt dan woorden: Club YLA heeft er een feestmiddag opzitten op eigen veld.

 

Een hattrick van Ariyo besliste nog voor de rust de wedstrijd. Na de pauze knalden Vanmechelen (2), Guns (2) en Heida hun doelpunten nog tegen de touwen. Een pijnlijke middag voor Woluwe, al maalde niemand bij Brugge daar om.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.