Ga naar de inhoud

Dit zijn de potentiële tegenstanders van Anderlecht en KAA Gent in de Conference League

Het Europees avontuur van Anderlecht en KAA Gent gaat nog even verder. Beide Belgische ploegen stoten door naar de knockout play-offs van de Conference League. Daarin kunnen ze acht potentiële tegenstanders treffen.

  • Larnaca (Cyprus)
  • Sheriff Tiraspol (Moldavië)
  • Loedogorets (Bulgarije)
  • Trabzonspor (Turkije)
  • Bodo/Glimt (Noorwegen)
  • Sporting Braga (Portugal)
  • Lazio (Italië)
  • Qarabag (Azerbeidjan)

De knockout play-offs vinden plaats op 16 en 23 februari. Maandag wordt er om 14 uur geloot in Nyon.

Union moet overigens nog even wachten vooraleer het zijn volgende tegenstander in de Europa League kent. Als groepswinnaar mag het een ronde skippen en weet het pas eind februari wie het in de achtste finales treft.