Ga naar de inhoud

Probleem aan littekenweefsel nekte Lukaku bij invalbeurt: "Hopelijk nog voor WK speelklaar"

De zorgen om Romelu Lukaku worden plots groter.

Minder goed nieuws voor Romelu Lukaku: de Belgische spits, nog maar net terug na een spierblessure, is hervallen en staat opnieuw aan de kant. Lukaku sukkelt met de hamstrings en had bij zijn invalbeurt dit weekend opnieuw "last van zijn litteken." Toch hoopt Inzaghi dat hij zijn spits nog voor het WK kan gebruiken.

Zorgen voor de Rode Duivels, want Romelu Lukaku blijft op de sukkel. De spits is hervallen in zijn hamstringblessure en staat bij Inter opnieuw aan de kant. 

 

Hij is al zeker out voor het Champions League-duel tegen Bayern van dinsdag en is ook onzeker voor de topper tegen Juventus zondagavond.

 

Lukaku was nog maar een weekje hersteld van zijn spierblessure. In de Champions League maakte hij vorige week wel een succesvolle comeback, met een knap doelpunt. 

Nu enkele dagen rust en dan evalueren we de situatie opnieuw

Simone Inzaghi, trainer Inter

Afgelopen weekend viel Lukaku nog een klein halfuurtje in in de competitiewedstrijd tegen Sampdoria. Maar Simone Inzaghi - zijn trainer bij Inter - maakte vandaag bekend dat Lukaku tijdens zijn invalbeurt opnieuw last had van zijn littekenweefsel in zijn bil.

 

"Toch hopen we hem nog voor de WK-break te kunnen gebruiken. Hij moet nu enkele dagen rusten en dan volgt er een nieuwe evaluatie", vertelde de trainer nog.

 

Hoe dan ook is het nieuws verontrustend voor bondscoach Roberto Martinez, die rekent op een topfitte Lukaku op het nakende WK in Qatar. 

 

De klok tikt...