Sporza WK-pronostiek: check hier je resultaat en je prognoses voor de volgende matchen

  Met ‘De Grote Sporza WK-Pronostiek’ organiseer je snel, makkelijk én gratis een online competitie onder vrienden rond het WK voetbal. De score houden wij automatisch en live bij, zodat jij meer tijd hebt om naar het voetbal te kijken.

  Een pronostiek onder vrienden of collega’s is altijd een gesukkel met Excel-bestanden, verfrommelde papiertjes of bierkaartjes. Niet met de Sporza WK-pronostiek. Met de nieuwe app lanceer je in een handomdraai een online competitie over het WK. 

  Speel samen met je vrienden of meet je met een aantal bekende gezichten, zoals Ruben Van Gucht, Wesley Sonck, Renaat Schotte, Fien Germijns, Thibault Christaensen, Dorianne Aussems en Astrid Demeure. Meespelen is supereenvoudig en helemaal gratis. 

   

  Ga naar wkpronostiek.sporza.be en maak een competitie aan. Nodig vrienden, familie of collega’s uit (gewoon via Whatsapp of mail) en vul je voorspelling in. Meer hoef je niet te doen. Het klassement van je competitie wordt automatisch bijgehouden. Zo heb jij meer tijd om naar het voetbal te kijken.

   
  Wie wint, wacht geen geldprijs of ander financieel gewin, wel eeuwige roem.