Ga naar de inhoud

Iljo Keisse: "Vannacht om 3 uur groen licht gekregen van Patrick voor Sluitingsprijs"

Dries De Bondt en Iljo Keisse toppen de affiche in Putte-Kapellen.

De Memorial Rik Van Steenbergen vorige zondag vormde dan toch niet het slotstuk van Iljo Keisse op de weg. De 39-jarige renner is vandaag last minute aan de start verschenen van de Nationale Sluitingsprijs in Putte-Kapellen.

Iljo Keisse had gisteravond een teammeeting met Quick Step - Alpha Vinyl. "Om 3 uur vannacht heb ik groen licht gekregen van grote baas Patrick (Lefevere, red) om nog te koersen in de Sluitingsprijs. Om 4 uur ben ik in mijn bed gekropen", grijnsde hij voor de start van de Sluitingsprijs.

 

Uitgeslapen was Keisse dus niet. Om 11.45 uur stond hij opgelijnd op de grens in Putte, ten noorden van Antwerpen. Samen met voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt topt hij er de affiche.

 

De twee staan er vanmiddag alleen voor. Ze koersen allebei zonder ploegmaats.

 

In de Sluitingsprijs krijgen de deelnemers 167 wedstrijdkilometers voor de wielen geschoven. Rond 15.30 uur kent u de winnaar van de laatste Belgische wegkoers dit seizoen.

Om 4 uur ben ik in mijn bed gekropen.

Iljo Keisse
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.