Ga naar de inhoud

Uw sportweekend: volg de actie zaterdag en zondag met heel wat livestreams

 vr 7 oktober 2022 10:31
De Yellow Tigers spelen dit weekend nog tegen Brazilië en China.

Sportliefhebbers komen zaterdag en zondag aan hun trekken op de kanalen van Sporza. Tv, Radio 1, website en app: lees in dit overzicht wat er allemaal in ons buffet ligt te blinken. 

Zaterdag 8 oktober

Het sportweekend begint vrijdag(avond) eerder rustig, al kijken we natuurlijk uit hoe Antwerp tegen STVV reageert na zijn eerste nederlaag van het seizoen vorig weekend.

 

Zaterdag zijn Club Brugge-Westerlo (20.45 u) en Racing Genk-KV Kortrijk (16 u) de interessante affiches in onze vaderlandse competitie. 

 

In het buitenland lonken we naar onder meer Manchester City-Southampton (16 u), Dortmund-Bayern München (18.30 u), Milan-Juventus (18 u) en Getafe-Real Madrid (21 u). 

 

Koning voetbal is geen alleenheerser, de koersliefhebbers kunnen smullen van de Ronde van Lombardije en vanaf 20 u volgen we de aanval van Filippo Ganna op het uurrecord.

 

Ook het WK gravel voor vrouwen is met livestream (14 u) te bekijken op onze digitale kanalen.

 

Uiteraard volgen we ook de Yellow Tigers op de voet. Zij maken nog kans op de kwartfinales op het WK en spelen om 17 u tegen Brazilië. 

Hoeveel stunts schudden de Yellow Tigers nog uit hun mouw?

Zondag 9 oktober

Sportliefhebber en langslaper? Deze zondag vuurt nochtans een offensief af voor de vroege vogels met de Ironman in Hawaï en de GP F1 van Japan. Vanaf 7 u leest u bij ons of Max Verstappen wereldkampioen wordt.

 

De voetbalafspraken: KV Mechelen-Anderlecht (13.30 u), Eupen-AA Gent (16 u), Charleroi-Standard (18.30 u) en Union-Cercle Brugge (21 u). 

 

In het buitenland is er extra aandacht voor Arsenal-Liverpool (17.30 u), Everton-Manchester United (20 u) en Barcelona-Celta (21 u). 

 

Bondscoach Roberto Martinez volgen we dan weer tijdens de loting voor de EK-kwalificaties, met livestream te bekijken vanaf 12 u. 

 

De Yellow Tigers zetten vanaf 12.30 u tegen China een punt achter de tweede groepsfase van het WK, basketbalfans kijken vanaf 14 u naar Aalst-Limburg United.

 

Ook voor de koersdieren wordt het een speciale dag: Philippe Gilbert zwaait af in Parijs-Tours (beelden vanaf 15.05 u), 's avonds vliegen we naar Waterloo (live vanaf 19.30 u) voor de eerste Wereldbeker-cross van het seizoen. 

 

Tussendoor ontdekken we met Mathieu van der Poel en co (livestream vanaf 14 u) het eerste WK gravel.

In Waterloo vindt de eerste manche van de Wereldbeker-plaats.
Gerelateerd: