Club YLA plaatst zich als laatste voor halve finales van Beker van België

  Davinia Vanmechelen zette de 1-3 op het bord.

  Club YLA, Genk, Standard en Zulte Waregem zijn de halvefinalisten in de Beker van België. Club YLA moest er nog voor werken tegen tweedeklasser Kontich. Pas halfweg de 2e helft maakte blauw-zwart het verschil.

  1/4e finales
  Charleroi RC Genk 0-3
  Standard OH Leuven 2-0
  OH Leuven II Zulte Waregem 0-4
  Kontich Club YLA 1-3

  Beker van België

  1. 22 uur . Club YLA laat zich niet verrassen door Kontich. Van een leien dakje liep het aanvankelijk niet bij Club YLA, dat al na 7 minuten moest achtervolgen tegen tweedeklasser Kontich. Ariyo bracht Club YLA nog voor de rust langszij. In de 66e minuut bracht diezelfde Ariyo Club voor het eerst in de match op voorsprong. Vanmechelen zette 2 minuten later de 1-3-eindstand op het bord. .
  2. 30-11-2022.
  3. 22 uur 58. Genk en Zulte Waregem stoten door. KRC Genk haalde het op het veld van Charleroi met 0-3. Luna Vanzeir (6.) en Joy Kersten (70. en 73.) troffen raak. Zulte Waregem liet zich niet verrassen door OH Leuven B, dat in de tweede klasse uitkomt, en won met 0-4. Lisa Lefere (9. en 62.), een eigen doelpunt van Axelle Van Besauw (23.) en Laura Vervacke (90.) beslechtten het lot voor de thuisploeg. .
  4. 22 uur 58. Reuzendoder Standard. OH Leuven weet voor het eerst dit seizoen wat verliezen is. In de competitie is de leider nog ongeslagen met 33 op 33, maar in de kwartfinales van de Beker van België ging het met 2-0 onderuit op het veld van Standard. Noémie Gelders (45.) en Justine Blave (82.) scoorden de Luikse treffers. In de vorige ronde schakelde Standard ook al Anderlecht uit. .
  5. 29-11-2022.