Ga naar de inhoud

Brazilië neemt het Ghana van Odoi al voor de rust te grazen

Odoi (met nummer 3) tegenover Neymar.

Iets minder dan twee maanden voor de WK-start lijkt Brazilië stilaan klaar om in Qatar voor een zesde wereldtitel te gaan. In een oefeninterland in het Franse Le Havre haalde de Seleçao van bondscoach Tite het vrijdagavond probleemloos met 3-0 van het Ghana van Bruggeling Denis Odoi

PSG-ster Neymar had er nog eens zin in en dat vertaalde zich in twee loepzuivere assists voor Richarlison in de eerste helft. Eerst had Marquinhos op aangeven van Raphinha al de score geopend voor de Goddelijke Kanaries. 

 

De 3-0-eindstand stond zo reeds bij de rust op het scorebord.   

 

Odoi verscheen aan de aftrap bij de Ghanezen en werd na 72 minuten naar de kant gehaald. Hij mag alvast dromen van een WK-selectie. 

 

In Qatar speelt Ghana in groep H tegen Portugal, Uruguay en Zuid-Korea. De Brazilianen zijn in groep G ondergebracht, samen met Servië, Zwitserland en Kameroen. 

 

Komende woensdag oefent Brazilië in het Parijse Parc des Princes tegen Tunesië, Ghana staat een dag eerder in Spanje tegenover Nicaragua.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.