Ga naar de inhoud

Mehdi Carcela stelt gerust na blessure tijdens galamatch: "Ik heb meer schrik dan pijn gehad"

Mehdi Carcela stond aan de aftrap van de galamatch tegen de "Gent Legends".

Wat een leuke gala-avond zou moeten worden, is uitgedraaid in een nachtmerrie voor Mehdi Carcela. De 33-jarige middenvelder blesseerde zich tijdens de galawedstrijd met Ronaldinho. Een kleine klap voor Carcela, die momenteel zoekt naar een nieuwe werkgever: "Ik kom snel weer terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan."

"Spoedig herstel, Mehdi. Het team draagt de overwinning aan jou op."

 

Een tweet van Standard kort na de galamatch tussen Standard en Gent, met in de hoofdrol Ronaldinho en Mehdi Carcela. Die laatste kwam slecht neer na een ingreep van Nebosja Pavlovic.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Carcela werd stevig ingepakt op het veld en verliet de Ghelamco Arena op een draagberrie. Ploegmaat Mpoku orakelde meteen na de match dat het "zou meevallen."

 

Vandaag stelde Carcela zijn fans zelf gerust. "Ik heb meer meer angst gehad dan pijn. Ik kom snel weer terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dank u voor de steun iedereen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gelukkig. De creatieve middenvelder zit sinds afgelopen zomer zonder club. Op 33-jarige leeftijd is een nieuwe werkgever zoeken niet evident. Met een blessure erbovenop bijna onmogelijk.


Standard - de club waar Mehdi Carcela nog steeds traint om zijn conditie op peil te houden - wenst zijn voormalige goudhaantje alvast het beste toe. 

Carcela werd stevig ingepakt op het veld: