Ga naar de inhoud

Alex Albon even op intensieve zorg na complicaties bij operatie

Alex Albon haalt normaal gezien de GP van Singapore.

De operatie van Williams-rijder Alex Albon is niet helemaal volgens plan verlopen: de Britse Thai werd even op intensieve zorg opgenomen voor ademhalingsfalen, maar intussen is hij aan de beterhand. Normaal haalt hij de GP van Singapore.

Een blindedarmontsteking hield Alex Albon afgelopen weekend weg van de GP van Monza, de Nederlander Nyck de Vries mocht zijn stuur even overnemen in Italië.

 

Albon werd ondertussen met succes geopereerd in het San Gerardo-ziekenhuis, maar na de ingreep doken onverwachte complicaties op door de anesthesie. De F1-rijder werd met ademhalingsproblemen opgenomen op intensieve zorg.

 

Zondachtochtend bleek mechanische beadmeming niet meer nodig en werd Albon naar de algemene ziekenhuisafdeling verhuisd. Dinsdag mag hij normaal gezien terugkeren naar huis. "Er waren geen andere complicaties", klinkt het nog.

 

Albon probeert nu op tijd fit te raken voor de Grote Prijs van Singapore op 2 oktober.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.