Ga naar de inhoud

Hockey: Vier ploegen blijven foutloos in competitie, Gantoise haalt uit tegen Daring

 zo 11 september 2022 21:45
Dragons won van Wat Ducks en pakt 6 op 6.

Op speeldag twee in de ION Hockey League hebben vier ploegen een tweede week op rij gewonnen. Landskampioen Racing, Dragons, Léopold en Orée prijken met een 6 op 6 op kop. Gantoise haalde stevig uit tegen Daring en won met 1-5.

Na hun nederlaag op speeldag één heeft vicekampioen Gantoise de rug gerecht in de hockeycompetitie. Op bezoek bij Daring haalde het stevig uit en won het met 1-5.

 

Landskampioen Racing won zondag tegen Old Clubvoor de tweede week op rij en leidt met een perfect rapport in de stand. Ook Dragons heeft zijn competitiestart niet gemist.

 

De club versloeg Wat Ducks, vorig jaar derde in de competitie met 2-0. De Australische nieuwkomer Blake Govers scoorde zijn eerste van het seizoen.

 

Bovenaan haken ook Orée en Léopold voorlopig hun wagonnetje goed aan. Orée won van Leuven, Léopold ging winnen op bezoek bij Braxgata.

Uitslagen speeldag 2

  • Orée - Leuven 3-2
  • Old Club - Racing 1-3
  • Braxgata - Léopold 1-3
  • Dragons - Wat Ducks 2-0
  • Daring - Gantoise 1-5
  • Ukkel - Herakles 6-4

De goals in Dragons - Wat Ducks:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.