Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbekijk de beste fragmenten uit de aflevering van 08/09

De Vuelta nadert zijn ontknoping, met Remco Evenepoel als leider. Karl Vannieuwkerke nodigde daarom Quick Step-Alpa Vinyl-ploegbaas Patrick Lefevere vanavond uit aan de tafel van Vive le Vélo. Samen met Bram Tankink en Renaat Schotte kaartte het kwartet na én blikte het vooruit op de gebeurtenissen in Spanje. Herbekijk hier de beste fragmenten uit de aflevering.

Alberto Contador: "Evenepoel is een pitbull, die geen grenzen kent"

De eerste trainer van Remco Evenepoel aan het woord

Karl Vannieuwkerke gidst u door de etappe

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Bram Tankink, Renaat Schotte
ma 05 september 2022 57 min