Ga naar de inhoud

Thomas Detry verovert PGA-tourkaart voor volgend seizoen

 ma 5 september 2022 15:57
Thomas Detry

The American Dream. Thomas Detry heeft voor volgend seizoen zijn kaart voor de prestigieuze en lucratieve Amerikaanse PGA Tour beet. Onze landgenoot eindigde in de top 25 van de finale van de Korn Ferry Tour, het niveau onder de PGA Tour.

Thomas Detry speelde dankzij uitnodigingen dit jaar al 4 toernooien op de PGA Tour. Telkens eindigde hij in de top 25 en daardoor mocht hij meedoen aan de Korn Ferry Tour Finals, de 3 slottoernooien van de Tour net onder de PGA Tour.

 

Voor de top 25 na die toernooien lag een ticket voor de PGA Tour van volgend seizoen klaar. Dankzij zijn vierde plaats in de Albertsons Boise Open pakte Detry genoeg punten om als 17e zijn ticket veilig te stellen.

 

Het is afwachten of Detry, die net als Thomas Pieters golf speelde voor de Universiteit van Illinois, meteen alles op de PGA Tour zet of de combinatie zal maken met de Europese DP World Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.