Ga naar de inhoud

Mis niets van deze sportzotte zondag! Een overzicht van onze livestreams

Super Sunday. Remco Evenepoel in de Vuelta, de Belgian Lions op het EK basketbal, erop of eronder voor Jago Geerts in het motorcross ... Deze affiches mag u niet missen.  Hieronder ook een overzicht van onze livestreams.

Vuelta rit 15 van Martos naar Sierra Nevada. Legt Remco Evenepoel de Vuelta hier in een definitieve plooi? Start van de uitzending is om 14u05 op Eén en de Sporza Livestream. 
>>> Klik voor de rit (met livestream)

 

EK basketbal: België-Spanje. Derde match van de Belgian Lions op het EK basketbal. Start om 13u30 op Eén en de Sporza Livestream. 

>>> Naar de wedstrijd (met livestream)

 

Oefenmatch Belgian Cats: België-Frankrijk. Laatste oefenmatch voor de afreis van de Belgian Cats naar het WK in Australië. Livestream op Sporza.be om 16u.

 

Motorcross GP van Turkije. Beslissende Grote Prijs in de MX2-klasse. Leider Jago Geerts heeft maar 2 puntjes voorsprong op Tom Vialle. Livestream op Sporza.be om 12.15u (1e manche) en 15u10 (2e manche).

>>> Naar de wedstrijd (met livestream)

 

Premier League: Manchester United - Arsenal. Volg de wedstrijd (17u30) op de voet met tekstupdates en een verslag achteraf. 

>>> Naar de wedstrijd