Ga naar de inhoud

Aimé De Gendt houdt gebroken ruggenwervel over aan valpartij in Overijse

 za 27 augustus 2022 14:55

Geen Bretagne Classic voor Aimé De Gendt. De renner van Intermarché-Wanty-Gobert kwam eerder deze week zwaar ten val tijdens de Druivenkoers. Onze landgenoot liet vandaag weten dat hij even buiten strijd is omdat hij een gebroken ruggenwervel overgehouden heeft aan het asfalt Overijse. 

Aimé De Gendt was eerder deze week een van de ongelukkigen in het peloton van de Druivenkoers. In Overijse gingen heel wat renners tegen de vlakte. Onder anderen Victor Campenaerts en Aimé De Gendt maakten kennis met het asfalt.

 

Die laatste houdt er meer dan enkele blutsen en builen aan over. Onze landgenoot maakte vandaag op Twitter bekend dat hij een ruggenwervel gebroken heeft bij zijn tuimelperte.

 

Zodoende moet De Gendt zijn programma voor de komende weken in de vuilnisbak gooien. "Ik rijd niet in Plouay (Bretagne Classic) of andere wedstrijden in de nabije toekomst", schreef onze landgenoot op zijn sociale media.

 

"Ik hoop dat ik snel kan herstellen zodat ik me weer kan voegen bij de boys van Intermarché-Wanty-Gobert", sloot hij wel hoopvol af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: