Ga naar de inhoud

Dries Mertens maakt vrienden bij Galatasaray: "Torreira blijft me maar bellen om samen kebab te eten"

Dries Mertens weet wat hij moet doen om verlost te zijn van Lucas Torreira zijn telefoontjes.

Dries Mertens is officieel voorgesteld bij zijn nieuwe werkgever Galatasaray. Samen met Lucas Torreira - die de overstap maakt van Arsenal - sprak hij voor het eerst de fans toe. De Uruguayaanse middenvelder wil wel erg graag vriendjes worden met Mertens. "Dit is mijn 3e dag in Istanbul en hij blijft me maar bellen om samen een kebab te eten", lacht de Rode Duivel bij een Turks radiostation. 

Een kebab hebben Dries Mertens en Lucas Torreira nog niet gedeeld, een voorstelling bij Galatasaray wel.

 

Daarin toonde de Rode Duivel zijn vreugde om in Istanbul te zijn. "Ik had 9 mooie jaren in Italië, maar ik was klaar voor iets nieuws", zei Mertens. "Ik denk dat dit de juiste stap is voor mij."

 

Niet alleen de stad, ook de voetbalgekke aanhang van de Turkse topclub was een belangrijke factor. "In Napels zijn de fans ook gek", vergelijkt de recordschutter van Napoli de ploegen bij een radiostation. “Ik ben naar hier gekomen voor de familiale sfeer die hier hangt. Ik wil hier een legende worden.”

 

Maar eerst: een goede kebabzaak vinden om van de vervelende telefoontjes af te raken.

Dries Mertens en Lucas Torreira op hun voorstelling:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.