Ga naar de inhoud

BEKIJK: Luis Suarez doet net meteen trillen bij competitiedebuut in Uruguay

Suarez keerde deze zomer terug naar Uruguay.

Luis Suarez heeft zijn start bij het Uruguayaanse Club Nacional allesbehalve gemist. De 35-jarige aanvaller kwam bij het begin van de 2e helft tussen de lijnen en had amper een kwartier nodig om zijn competitiedebuut op te luisteren met een doelpuntje.

Na 16 seizoenen op de Europese velden keerde Luis Suarez deze zomer terug naar zijn oude liefde Nacional. Bij de club uit Montevideo kreeg de goaltjesdief een contract van 5 maanden aangeboden om zich optimaal voor te bereiden op het WK in Qatar.

Doorheen zijn rijkgevulde carrière bij onder meer Ajax, Liverpool, Barcelona en Atletico Madrid wist de goaltjesdief het net altijd vlot te vinden. Bij zijn nieuwe club lijkt daar dus ook geen verandering in te komen.

Bekijk het doelpunt hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.