Ga naar de inhoud

Alex Albon verlengt bij Williams en knipoogt: "Dit persbericht klopt"

Alexander Albon (26) heeft een nieuw meerjarig contract getekend bij Williams. De Thaise Brit is bezig aan zijn eerste seizoen bij de renstal, zijn derde in de Formule 1. Albon bevestigde de overeenkomst met een ludieke tweet. 

Voor zijn intrede bij Williams verdedigde Alexander Albon de kleuren van Torro Rosso (2019) en Red Bull (2019-2020). Vorig jaar was Albon aan de slag in de DTM. 

 

Albon haalde al twee keer een podiumplaats in een GP, maar kon nog niet zegevieren in de koningsklasse van de autosport. Dit seizoen staat hij na dertien races op de negentiende plaats met 3 punten. 

 

De F1-rijder heeft ook gevoel voor humor, want met zijn tweet zinspeelde hij op de vaudeville tussen Alpine en Oscar Piastri gisteren. 

 

Dat team had Piastri aangekondigd als nieuwe aanwinst, maar de rijder ontkende zelf niet veel later stellig op Twitter.

 

Albon recupereerde de woorden van Piastri, weliswaar met een positieve insteek. "Dit persbericht klopt en ik heb getekend bij Williams", lacht de grappenmaker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.