Ga naar de inhoud

"Strijdvaardige" Tarik Tissoudali scheurt kruisband en is 6 maanden out: "Veel dromen vallen weg"

Drama voor Tarik Tissoudali. De aanvaller van KAA Gent heeft zijn voorste kruisband gescheurd tegen STVV en is zes maanden out. Dat betekent: geen miljoenentransfer en evenmin het WK met Marokko. "Maar ik zal sterker terugkeren", blijft de aanvaller strijdvaardig. Hij wordt vrijdag geopereerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op het halfuur verliet Tarik Tissoudali noodgedwongen de grasmat in de Ghelamco Arena. De Marokkaanse international greep naar zijn rechterknie. Een pijnlijke grimas op zijn gezicht verraadde dat het om een ernstige blessure ging. Even later was hij dan ook te zien op krukken.

 

Vandaag volgde een scan om de ernst van de blessure op te meten en die bracht een gescheurde kruisband aan het licht. Een flinke klap voor Tissoudali. Een mogelijke transfer naar de Qatarese club Al-Rayyan valt zo in het water. Ook zijn WK-droom met Marokko spat uiteen.

Ik beloof dat ik nog sterker zal terugkeren.

Tarik Tissoudali

"Ik heb mijn laatste match in zes maanden gespeeld", schrijft Tissoudali op Instagram. "Veel dromen vallen weg, maar Allah heeft altijd een beter plan dan het mijne. Ik beloof dat ik nog sterker zal terugkeren. Ik wens mijn team succes dit seizoen en zal terugkeren in de play-offs."

Vrijdag gaat de smaakmaker onder het mes:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.