Ga naar de inhoud

Tumor bij Sébastien Haller is kwaadaardig, de Dortmund-spits moet chemotherapie ondergaan

Sébastien Haller.

De tumor die onlangs in een teelbal van Sébastien Haller werd ontdekt, is kwaadaardig. De 28-jarige aanvaller moet chemotherapie ondergaan. "Hij zal meerdere maanden out zijn", meldt zijn club Borussia Dortmund.

Alweer slecht nieuws voor Sébastien Haller. Borussia Dortmund liet eerder deze week al weten dat hij voor een maandenlange revalidatie staat, vandaag raakte ook bekend dat de tumor die werd gevonden in zijn teelbal kwaadaardig is. De spits moet chemotherapie ondergaan.

 

"Sébastien zal nu de best mogelijke behandeling krijgen", reageert sportief directeur Sebastian Kehl. "De kansen op herstel zijn zeer goed. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte en optimisme toe en onze gedachten zijn bij hem in deze moeilijke tijd." 

 

"Wij vragen de media en de fans om hun begrip voor het feit dat wij geen medische details over de behandeling van Sebastien Haller bekend zullen maken buiten de bovengenoemde informatie, niet vandaag en ook niet in de komende maanden."