Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Lorena Wiebes was vandaag andermaal de snelste renster van het peloton. De Nederlandse vlamde in een massasprint naar haar 2e zege deze Tour. In Vive le Vélo kaarte Karl vanavond na met gasten Marijn de Vries, Ludwig Willems en Corneel Bogaert. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt hieronder de vaste rubrieken en de integrale aflevering terug.

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 5

De kaart van Maarten Vangramberen: Aude Biannic (Movistar)

Bart Raes bij Katarzyna Niewiadoma

Julie De Wilde bij Maarten Vangramberen

Ine Beyen op bezoek bij Leontien van Moorsel

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries, Ludwig Willems en Corneel Bogaert.
vr 15 juli 2022 71 min