Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Lorena Wiebes was vandaag andermaal de snelste renster van het peloton. De Nederlandse vlamde in een massasprint naar haar 2e zege deze Tour. In Vive le Vélo kaarte Karl vanavond na met gasten Marijn de Vries, Ludwig Willems en Corneel Bogaert. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt hieronder de vaste rubrieken en de integrale aflevering terug.

  Bekijk het uitgebreide verslag van rit 5

  De kaart van Maarten Vangramberen: Aude Biannic (Movistar)

  Bart Raes bij Katarzyna Niewiadoma

  Julie De Wilde bij Maarten Vangramberen

  Ine Beyen op bezoek bij Leontien van Moorsel

  Met Marijn de Vries, Ludwig Willems en Corneel Bogaert

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries, Ludwig Willems en Corneel Bogaert.
  bekijk dit programma op VRT NU