Belg Yorbe Vertessen aan de kant bij PSV na blindedarmoperatie

  Yorbe Vertessen in actie voor zijn club PSV.

   PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is aanvaller Yorbe Vertessen even kwijt. Onze landgenoot is gisterenavond geopereerd aan een blindedarmontsteking, zo meldt de Eindhovense Eredivisionist op hun website. De operatie is geslaagd, Vertessen is alweer thuis.

  Yorbe Vertessen is gisteren geopereerd aan een blindedarmontsteking. De 21-jarige aanvaller van PSV moet twee weken rust vooraleer hij de training opnieuw mag hervatten. 

   

  Vertessen mist daardoor in ieder geval de strijd met Ajax om de Johan Cruijff Schaal van zaterdag en de duels met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League, die worden gespeeld op 2 en 9 augustus. 

   

  Tussen die duels door begint PSV op 6 augustus de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

  Gerelateerd: