Ga naar de inhoud

Pechvogel Biniam Girmay houdt geen blessure over aan valpartij op kasseistrook in Ronde van Wallonië

Biniam Girmay bleef op de kasseien zitten na zijn val.

Opnieuw pech voor Biniam Girmay. De kopman van Intermarché-Wanty-Gobert smakte tijdens de 5e en laatste etappe van de Ronde van Wallonië tegen de kasseien. De Eritreeër bleef gehavend op de grond liggen en moest geblesseerd de wedstrijd staken. Girmay houdt geen blessure over aan zijn val.

Voor aanvang van de Ronde van Wallonië was Biniam Girmay nog strijdvaardig. "Back to work", postte hij nog op zijn sociale media bij een foto van een kurk met bokshandschoenen. Een knipoog naar de oogblessure die hij opliep.

 

Vandaag blesseert Girmay zich opnieuw. Een zware val op 100 kilometer van de finish betekent het vroegtijdige einde van zijn Ronde van Wallonië. Intermarché-Wanty-Gobert laat weten dat hij geen blijvend letsel overhoudt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Girmay kon een val niet vermijden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.