Ga naar de inhoud

Manchester United kan verdediger Lisandro Martinez voor 57 miljoen losweken bij Ajax

Lisandro Martinez tekende een contract tot 2027.

Erik ten Hag is niet de enige die deze zomer de overstap heeft gemaakt van Ajax naar Manchester United. Lisandro Martinez volgt in het zog van zijn coach, voor 57 miljoen euro.

Erik ten Hag wil duidelijk een 'Nederlandse' stempel op zijn Manchester United drukken. Met ex-Ajacied Christian Eriksen en Feyenoorder Tyrell Malacia trok hij al twee spelers aan die hij van dichtbij aan het werk zag, nu komt daar met Lisandro Martinez iemand bij die hij heel goed kent.

 

De 24-jarige Argentijn moet het defensieve probleem bij United helpen oplossen. Daarvoor had de club zo'n 57 miljoen euro veil, een bedrag dat kan oplopen tot 67 miljoen door bonussen.

"Het is een eer om onderdeel te worden van deze geweldige voetbalclub. Ik heb zo hard gewerkt om dit moment te bereiken en nu ik hier ben, ga ik mezelf nog verder pushen", zegt Martinez.

 

"Ik wil Ajax en zijn fans bedanken voor alle steun die ze mij hebben gegeven. Ik heb daar een ongelooflijke tijd gehad, maar ik voel dat de tijd rijp is om mezelf in een andere omgeving te testen. Nu zit ik bij de perfecte club om dat te doen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.