Ga naar de inhoud

Mieke Docx: "Mijn vriend heeft alles in het honderd laten lopen na finish in Tour"

Het wielerkoppel Stijn De Bock en Mieke Docx poserend voor een selfie.

In Vive le Vélo vertelt Karl Vannieuwkerke een grappig verhaal over rensters die na de finish via een veld door de gracht naar de ploegbussen moeten gaan. Tijdens het vertellen vindt hij de "schuldige". 

"Ik heb het gevoel dat ASO nog wel wat stappen mag zetten", zegt Karl Vannieuwkerke in Vive le Vélo. "Ik kreeg daarnet een beeld te zien van rensters die staan aan te schuiven om via een veld door de gracht naar de ploegbussen te gaan."

 

"Mag ik wel wat zeggen", pikt Mieke Docx, renster van Lotto-Soudal, daarop in. "Mijn vriend heeft de rensters verkeerd gestuurd na de streep." 

 

Docx maakte dezelfde armbeweging naar links, die haar vriend eerder die dag maakte. "Hij zei links, links, ...", vertelt Docx verder. "Na 5 minuten stonden dezelfde rensters terug bij ons. Bij deze onze excuses aan ASO."

 

"Je beseft toch dat het morgen een "krantenverhaal" wordt, dat zou je moeten beseffen als iemand die in de communicatie werkt", grapt Vannieuwkerke weg. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.