Ga naar de inhoud

BEKIJK: F1-rijder Valtteri Bottas deelt bidons uit in de Tour de France Femmes

"Stand by your man" is tijdens de Tour de France Femmes veranderd in "Stand by your woman". We zagen al hoe Tadej Pogacar zijn vriendin Urska Zigart kwam aanmoedigen en dinsdag maakte ook Valtteri Bottas zijn opwachting. De Finse Formule 1-rijder vormt een koppel met de Australische renster Tiffany Cromwell.

Tiffany Cromwell, ex-winnares van onder meer de Omloop bij de vrouwen, is al sinds 2020 samen met F1-rijder Valtteri Bottas. Af en toe zien we Cromwell in de paddock opduiken, deze keer waren de rollen omgekeerd.

 

Anders dan Tadej Pogacar ging Bottas zelfs nog een beetje verder. Hij trok een tenue aan van haar ploeg Canyon/SRAM en ging aan de kant staan om drinkbussen aan te reiken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: Valtteri Bottas in de Tour de France