De peptalk van Serneels: "Het EK van de Red Flames" gunt unieke blik achter de schermen

  Ives Serneels pept zijn speelsters op.

  De documentairereeks "Het EK van de Red Flames" serveert een unieke blik achter de schermen van de Belgische voetbalvrouwen op het EK. Kijk nu op VRT NU naar aflevering 4, waarin onder meer te zien is hoe bondscoach Ives Serneels zijn team oppept en hoe de overwinning tegen Italië gevierd werd in de spelersgroep. Ook de vorige 3 afleveringen zijn nog steeds te bekijken op VRT NU.

  De Red Flames schrijven geschiedenis en spelen de kwartfinale van het EK

  De Red Flames schrijven geschiedenis op het EK in Engeland en spelen de kwartfinale na een zege tegen Italië. In aflevering 4 van ‘Het EK van de Red Flames’ ziet u hoe speelsters en staf zich voorbereiden op de match, hoe ze de wedstrijd beleven en hoe ze daarna feest vieren. Al snel wacht de confrontatie met Zweden, de nummer twee van de wereld. Nu dit historisch moment voor het Belgisch vrouwenvoetbal bereikt is, maken technisch directeur Roberto Martínez en bondscoach Ives Serneels een tussenbalans op.
  bekijk dit programma op VRT NU
  404 | sporza