Ga naar de inhoud

Verliezend Europa League-finalist Rangers tegenstander van Union in 3e voorronde Champions League

De Glasgow Rangers haalden vorig seizoen de finale van de Europa League.

Union mag zijn Europese avontuur beginnen tegen de Rangers. De vicekampioen van de Jupiler Pro League krijgt daarmee de nummer 2 uit de Schotse competitie voorgeschoteld. De heenwedstrijden van de 3e voorronde vinden plaats op 2 en 3 augustus, de terugmatchen volgen op 9 augustus.

Met Rangers krijgt Union een stevige tegenstander op het bord in de 3e voorronde van de Champions League. De Schotse vicekampioen is de verliezende finalist van de Europa League vorig seizoen. Ze verloren toen na strafschoppen van Eintracht Frankfurt.

 

Union werd als eerste geloot, wat betekent dat de heenwedstrijd - op 2 of 3 augustus - in Leuven wordt gespeeld. De terugwedstrijd volgt dan op 9 augustus in Schotland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Belgisch onderonsje in Monaco-PSV

Niet enkel Union kent zijn tegenstander in de voorronde, ook Philippe Clement weet voor welke opdracht hij staat met zijn Monaco. De Belgische coach ontvangt PSV, met jonge landgenoot Johan Bakayoko, op weg naar de Champions League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.