Ga naar de inhoud

Paniek in het Zweedse EK-kamp: 2 speelsters en 1 staflid leggen positieve sneltest af

Zweden won zondagavond nog vlotjes van Portugal.

Is het coronavirus binnengeslopen bij de Zweedse ploeg? Twee speelsters en 1 lid van de technische staf hebben een positieve sneltest afgelegd. PCR-tests moeten voor meer duidelijkheid zorgen bij de volgende tegenstander van de Red Flames.

Het was de Zweedse ploegdokter die de positieve sneltesten maandag bekendmaakte aan de Zweedse pers. Het trio vertoont heel milde ziektesymptomen, PCR-testen moet nu voor duidelijkheid zorgen. Voorlopig is het nog niet bekend over welke speelsters het gaat.

 

Zweden is een van de favorieten voor de eindzege op het EK. De Zweedse vrouwen plaatsten zich zondag als groepswinnaar voor de kwartfinales met een duidelijke 5-0-overwinning tegen Portugal. In de kwartfinales neemt Zweden het op tegen onze Red Flames.