Ga naar de inhoud

José Mourinho vereeuwigt Europese successen met tattoo: "Ben de enige die dit kan zetten"

José Mourinho laat zich van zijn beste kant zien.

The Special One doet het opnieuw. José Mourinho laat zich van zijn beste kant zien op Instagram. De Portugese succescoach pronkt met een tattoo van de 3 Europese bekers die hij won in zijn carrière: de Champions League, Europa League én nu ook de Conference League. "De vreugde van de Romeinse fans was mijn inspiratie", laat de eigenzinnige trainer weten.

"Dit is mijn tattoo", opent José Mourinho op Instagram.

 

De Portugees won afgelopen seizoen de Conference League met AS Roma. Zo is hij de eerste coach die alle 3 de Europese trofeeën weet te winnen. "Ik wilde altijd al een unieke tattoo, en tot dusver ben ik de enige die dit kan laten zetten."

 

Een geslaagd project? Oordeel vooral zelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.