Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Voor de vierde keer Belgisch succes in de Tour. Jasper Philipsen won in Carcassonne zijn eerste touretappe voor Wout van Aert en Mads Pedersen. In Vive le Vélo ontving Karl gasten Erika Van Tielen, Mathew Hayman en Dirk De Wolf. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug. 

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 15

De kaart van Maarten Vangramberen: ploegarts Dag Van Elslande (Astana) is bezig aan zijn 15e Tour

Sammy Neyrinck in het spoor van ritwinnaar Philipsen

Touristique: Sluiswachters van le Canal du Midi

Jasper Philipsen bij Maarten Vangramberen

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Dirk De Wolf, Mathew Hayman en Erika Van Tielen.
di 05 juli 2022 71 min