Ga naar de inhoud

Julie Allemand en Emma Meesseman helpen Chicago aan 4e overwinning op rij

Julie Allemand mocht in afwezigheid van Courtney Vandersloot in de basis beginnen.

In de WNBA heeft Chicao met 81-89 gewonnen op het veld van Dallas. Voor het team van Julie Allemand en Emma Meesseman was het de 4e zege op rij. Chicago Sky blijft zo de nummer 1 in de WNBA.

Chicago miste voor de trip naar Dallas spelverdeelster Courtney Vandersloot, waardoor Julie Allemand aan de opworp kwam. De guard van de Belgian Cats deelde in bijna een halfuur 8 assists uit en scoorde ook 2 punten.

 

Emma Meesseman was samen met Kahleah Copper de uitblinker. Meesseman en Copper scoorden allebei 23 punten. Meesseman plukte ook nog eens 8 rebounds en strooide met 7 assists, Copper pakte 14 rebounds.

 

Voor Chicago was het de 4e overwinning op een rij. Daarmee blijft de regerende kampioen de nummer 1 in de WNBA, met 19 overwinningen en 6 nederlagen. Eerste achtervolger Las Vegas telt één verlieswedstrijd meer dan Chicago.

Bekijk een samenvatting van de wedstrijd: