Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Na een geweldig duel op de slotklim van de 14e etappe, is Michael Matthews vandaag de verdiende winnaar in de Tour. In Vive le Vélo kreeg Karl vandaag gezelschap van Axel Merckx, Valerio Piva en Annelore Cleuren. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 14

De kaart van Maarten Vangramberen: kokkin Françoise Deneckere (Arkea) is bezig aan haar 27e Tour

Touristique: familie Roujon, 4e generatie kaasmakers

Sammy Neyrinck op bezoek bij meesterknecht Kobe Goossens

Interview met uurrecordhouder Ewoud Vromant

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Axel Merckx, Valerio Piva en Annelore Cleuren.
di 05 juli 2022 64 min