Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

In de 13e rit van de Tour heeft Mads Pedersen de ritzege overtuigend naar zich toe kunnen trekken. Karl Vannieuwkerke bespreekt de etappe in Vive le Vélo met gasten Axel Merckx, Lieven Corthouts en Lobke Rondelez. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 13

Touristique: Steekspel op het water

De kaart van Maarten Vangramberen: sportmanager Rik Verbrugge (Israel - Premier Tech) is bezig aan zijn 15e Tour

Sammy Neyrinck in het spoor van Caleb Ewan

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Axel Merckx, Lieven Corthouts en Lobke Rondelez.
di 05 juli 2022 67 min