Ga naar de inhoud

Frankrijk kan niet langer rekenen op steraanvalster Katoto na blessure tegen Red Flames

Marie-Antoinette Katoto moet een kruis maken over de rest van haar EK. De Franse steraanvalster moest de wedstrijd tegen de Red Flames na een kwartier staken. Katoto zou een scheur hebben opgelopen in de meniscus.

Na slechts een kwartiertje hinkte ze met een pijnlijke grimas naar de kant. Niet alleen de wedstrijd van Marie-Antoinette Katoto tegen de Red Flames zat erop, nu blijkt ook dat ze een kruis moet maken over haar EK.

 

Op de persconferentie sprak bondscoach Corinne Diacre over een "verstuiking". Dat blijkt een scheur te zijn in de meniscus. 

 

De Franse vrouwen moeten hun perfecte rapport (6 op 6 in de groepsfase) dus gaan verdedigen zonder hun sterspeelster. In de derde en laatste groepsmatch nemen ze het op tegen IJsland.