Ga naar de inhoud

"LuLa" is helemaal terug: uitgeputte Romelu Lukaku deelt innige knuffel met spitsbroer Lautaro Martinez

Romelu Lukaku verrast Lautaro Martinez met een knuffel tijdens de training.

Reunited, and it feels so good. Het nummer van Peaches & Herb draait overuren in Romelu Lukaku zijn hoofd. De Rode Duivel is niet alleen dolgelukkig met zijn terugkeer naar Inter, ook de reünie met spitsbroer Lautaro Martinez doet hem deugd. Na een intensieve training, delen de twee een innige knuffel.

De bromance is nog niet bekoeld.

 

Romelu Lukaku en Lautaro Martinez moesten elkaar een jaar missen in de spits, maar hun vriendschap heeft daar allerminst onder geleden. Alsof de Rode Duivel nooit is weggeweest, dollen ze met elkaar tijdens de voorbereiding. 

 

Zowel op en naast het veld klikt het tussen de Belg en de Argentijn. "Als duo zijn Lukaku en Martinez onovertroffen", stelde Filip Joos nog in 2020. In de Serie A waren ze samen goed voor 41 goals, wat Inter de Scudetto opleverde.

 

Of ze die cijfers komend seizoen weer op de grasmat kunnen toveren, wordt nog afwachten. Een ding staat wel vast: "LuLa" hebben elkaar opnieuw gevonden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.