Ga naar de inhoud

Antwerp ontmoet Kosovaarse club Drita in 2e voorronde Conference League

De shirts van Antwerp voor het nieuwe seizoen.

De voorrondes van de Europese voetbalbekers hebben hun eerste geheimen voor de Belgische clubs vrijgegeven. Antwerp neemt het in de tweede voorronde van de Conference League op tegen Drita uit Kosova.

Drita schakelde gisteravond de Finse club Inter Turku uit. Turku had de heenwedstrijd met 1-0 gewonnen, maar dat trok de Kosovaarse vicekampioen op eigen terrein recht met een 3-0-zege. Marko Simonovski (2') en Arbnor Muja (50' en 54') scoorden.

Antwerp ontvangt Drita op 21 juli en speelt de terugwedstrijd een week later op verplaatsing.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.